Omgeven door de mooiste natuur

Vissen op Carpnature is vissen in de natuur. Je wordt als visser echt 1 met de flora en fauna. Niemand en niets om je heen. Samen met je vismaat of partner zit je een weekend heerlijk te genieten van de stilte en alles wat er om je heen gebeurd.

De omgeving van de plas bestaat vooral uit heidevelden, bloemenvelden en bos. Het gebied is uitermate geschikt voor een mooie wandeling. Vooral in de ochtend en in de schemer is de kans groot om veel dieren in het gebied te kunnen zien. Het kan ook zomaar zijn dat er 5 meter naast je tent een ree je staat aan te kijken. Dat er een ijsvogel op je hengeltop gaat zitten of dat er rakelings over je tent een havik vliegt. Dit zijn zomaar een aantal aspecten van die hele mooie plek.

Carpnature is er voor jou en de karper zelf. Wij zijn erg begaan met het welzijn van onze karpers. Daarom hebben we de keuze gemaakt om alleen maar in het weekend het water te laten bevissen. Zodat dressuur zo min mogelijk optreed en we ervoor zorgen dat de vissen de ruimte krijgen om natuurlijk te kunnen blijven azen. Het resultaat is dat vissers gelijke kansen blijven houden om de vissen te kunnen vangen.

Kijk bij Over Ons voor meer informatie over de plas

Comments

  1. Graag alle info over dit water….aankomstdag en tojd etc…..

    1. Author

      Hoi Vincent, bedankt voor je reactie. Op de regelement pagina staan de details. Aankomstdag is vrijdag, vertrekdag is zondag. Meer info nodig? Stuur ons een e-mail

Leave a Comment