1 visstek bij Carpnature

1 visstek voor de hele plas.

Aan de plas is er maar 1 visstek waarvan je met 2 man kunt vissen. Dus je hebt samen de hele plas het hele weekend voor jezelf. Dat maakt Carpnature zo bijzonder.

De stek heeft een ruime vlonder waar genoeg plek is voor 2 tenten.

Een weekend vissen met 2 personen kost €120,- p.p. dus €240,- totaal.

De plas is al jaren oud en is hersteld. De plas is iets meer dan 1 hectare. De diepte ligt op het diepste punt op ongeveer 2 meter.

Bij de plas is ook een toilet (dixsy) aanwezig. 

Op een 3 kilometer afstand is er een schone openbare douche aanwezig waar je door middel van het betalen van 1,- euro lekker kan douche. Zie kaartje google maps op de homepage voor de locatie.
Aan de waterkant is er een oplaadpunt (12v geen 220v) voor telefoon, tablet, laptop of eventuele accu’s voor de voerboot.
Er staat een prullenbak voor het weggooien van het afval.
Tevens is er voor de warme dagen een parasol aanwezig wat zorgt voor schaduw, zodat je heerlijk ontspannen op je visstek kan blijven zitten.

Bij Carpnature is karpervoer zoals een goede pellets en partikels in verschillende smaken en grote verkrijgbaar. Zie hiervoor onze Pellets & Partikel Service.

Kom je karpervissen op een betaalwater in de provincie Drenthe en hou je van de natuur dan ben je op het goede adres. Kom dan met een vriend of vriendin of samen met je vismaat gezellig een weekend vissen. 

Reserveer nu

Comments

 1. Pingback: [Carpnature] Please moderate: "1 visstek voor de hele plas." - Carpnature

 2. Hoi John is het ook mogelijk om vrijdags eerder te komen bijvoorbeeld voor 12 uur en dan tot maandag en wat kost het dan grt tjeu

  1. Author

   Goedemorgen Tjeu,

   Ja dat is mogelijk. Als je tot maandag wil blijven zijn de kosten 30,- extra per persoon.

   Mvg John

 3. Goedenavond even een vraagje waarom is leadcore verboden.
  Ik vis hier al jaren mee en ik vind het 1 van de visvriendelijke manieren om mee te vissen.
  Mvg Jan

 4. Hoi ik zag dat je geen andere particles mag gebruiken dan die van jullie maar ook niet in blik dan

  1. Author

   Goedemorgen. In blik is wel toegestaan. Mvg John

  1. Author

   Goedemorgen. Nee helaas er mogen geen honden mee ivm het aanwezige wild er zit.

   Met vriendelijke groeten john

 5. Goedenavond

  Het lijkt mij erg leuk om deze zomer met een maat te komen vissen, alleen is hij meer van het feederen. Is dat ook mogelijk?

  1. Author

   Goedemiddag, ik had u een mailtje gestuurd. Ik weet niet of deze is ontvangen. Maar feederen kan zeker.

   Mvg John

 6. Goeden middag
  Wi hebben gereserveerd in het weekend van 17 Mei, nu las ik dat je 100 mtr. Moet kruin met je spullen. Dat is geen probleem hoor maar is het ook mogelijk om een aanhangertje naar de vissers te duwen. D.i.v. Met gebruik van de aanhanger als kookplaats, en opslag.

 7. Hallo John,

  Kan je met de auto tot de visstek komen om de pullen uit te laden en vervolgens de auto daarna weer op de pakeer plek te rijden ??

  1. Author

   Goedenavond. Je kan tot 100 meter bij de stek komen. Daar uitladen en auto parkeren. Er staat een kruiwagen om de spullen bij de stek te rijden. Mvg team Carpnature

   Mvg John.

 8. Hoelaat kan je vrijdag terecht en hoelaat moet je zondag vertrekken ? En kan je ook kiezen om maandag te vertrekken zodat je 3 nachten kan vissen ? Zo ja wat kost het dan pp

  1. Author

   Goedemorgen Ron,

   Vrijdag is het tussen 17:00 en 18:00 uur aankomen en het is mogelijk om maandag te vertrekken dat kost 30,- per persoon extra.

   Mvg John team carpnature

 9. hallo

  ik zou er gaat eillen vissen maar wil een week komen gaat dat ? met 2 personen
  hoor het graag van u woon zelf in heerlen limburg

  Goedenavond dat kan wel.. u betaald 250,- per persoon per week. Krijgt u 1 dag gratis. Vanaf woensdag tm woensdag zou kunnen dan is het nog 2 dagen rustig rond en in de plas. Als u een weekend inpland en bij opmerkingen schrijft dat u een week komt dan komt het goed.

  1. Author

   Goedenavond Roy dat kan wel.. u betaald 250,- per persoon per week. Krijgt u 1 dag gratis. Vanaf woensdag tm woensdag zou kunnen dan is het nog 2 dagen rustig rond en in de plas. Als u een weekend reserveert en bij opmerkingen schrijft dat u een week komt dan komt het goed. Na de reservering krijgt u een mail met verdere info en na de aanbetaling is het definitief en krijgt u een mail ter bevestiging en met verdere informatie

   Mvg john team Carpnature

 10. hallo,

  wij zijn met 5 volwassenen, 1 kind en 1 klein hondje.
  waarvan 2 volwassen vissers.
  wat zou ons dit kosten?

  mvg

  1. Author

   Goedemorgen, Dit lijkt mij erg veel voor een plaatsje van 6 bij 6 en er zijn geen honden toegestaan.
   Het is wel toegestaan om met niet vissers te komen. De kosten bedragen voor vissers 100,- per weekend per persoon en de niet vissers 50,- per persoon per weekend.
   Totaal zouden de kosten dan zijn: 350,-

 11. Even een vraagje wij gaan elk jaar met zijn drieën een weekend vissen op betaal water nu is mijn vraag mag je er met drie personen vissen.
  Zo ja wat moet het kosten voor een weekend en is dat van vrijdag t/m maandag.
  m.v.g robbie

  1. Author

   Goedenavond Robbie,

   U kunt er met 3 personen vissen al vind ik dat wel wat klein. Als u dat geen probleem vindt dan is dat prima. U mag met 2 hengels de man vissen. De kosten bedragen 100,- per persoon per weekend. Vrijdagmiddag aankomst en zondagavond vertrekken.

   Mvg John Galje
   Team Carpnature

Leave a Comment